BENZINES GYEPSZELLŐZTETŐ ML MSA40

20-MSA40 - Benzines gyepszellőztető ML MSA40 - Benzines gyepszellőztető ML MSA40Ajánljuk közepes méretű kertekbe kb. 1000 m²-es területig, kertjüket rendszeresen gondozóknak A Media Line gyepszellőztető tervezésénél az elsődleges szempont a hatékony súly - lóerő arány elérése, a könnyű manőverezhetőség, valamint a kíméletes gyepszellőztetés elérésére volt, hogy kis erőbefektetéssel és órákon át tartó kerti munka nélkül élénkíthesse fel a pázsitot. Klasszikus, tolós gyepszellőztető. 34 kg-os könnyített súlyával kevésbé fáradtságos a fűnyíró irányítása.6 LE-s teljesítményű (212 cm³, 3,6 l), 4 ütemű, OHV benzinmotorral szerelve.Munkaszélessége: 40 cm.A munkamélység egyetlen kézmozdulattal állítható be, a 6 fokozat egyikére (5-15 mm). Fontos, hogy a kések talajlazításkor éppen hogy megérintsék a talajt, hogy ne használódjanak el túl gyorsan, és ne sértsék meg a fűgyökereket. Két funkció: talajlazítás és szellőztetés. A talajlazító kés a fű elhalt gyökereit távolítja el, a másik a szellőztető kés a fű tetejéről távolítja el a mohás filcréteget. A késrendszer 18 db tartós, többpengés acélkésből áll és golyóscsapágyazott.Ergonomikus, puha markolatával kényelmes használatot eredményez a kertben. A tolókar magassága igény szerint állítható.Az acél ház megvédi a késházat a külső sérülésektől.175 mm átmérőjű, zárt csapágyas, gumírozott mintázatú kerekek a sima mozgáshoz elakadás nélkül.Az összehajtható tolószárnak köszönhetően helytakarékosan tárolható. Tartozékok:talajlazító kés (18 kés)gyepszellőztető henger gyűjtőtartály (45 l) Tudta? A gyepszellőztető különösen a szezon előtt és után segít fenntartani a gyep egészséges és friss megjelenését. Megszabadítja a füvet a felesleges elhalt maradványoktól, a száraz fűtől és más gyomnövényektől, amelyek nehezítik a gyep rendszeres nyírását ezáltal a megfelelő levegőzést, a víz és tápanyagok bejutását a talajba. Használata különösen ajánlott tavasszal, hogy a kimerítő tél után gyorsan magához térjen és a fű növekedni kezdjen, illetve ősszel, amikor éppen ellenkezőleg, a növekedés véget ér.


Napi bérleti díj (24óra) 8 órás bérleti díj 4 órás bérleti díj Hétvégi bérleti díj Kaució
12.000 Ft 9.600 Ft 7.200 Ft 16.800 Ft Érdeklődjön telefonon

Benzines gyepszellőztető ML MSA40

Ajánljuk közepes méretű kertekbe kb. 1000 m²-es területig, kertjüket rendszeresen gondozóknak

A Media Line gyepszellőztető tervezésénél az elsődleges szempont a hatékony súly – lóerő arány elérése, a könnyű manőverezhetőség, valamint a kíméletes gyepszellőztetés elérésére volt, hogy kis erőbefektetéssel és órákon át tartó kerti munka nélkül élénkíthesse fel a pázsitot.

Klasszikus, tolós gyepszellőztető. 34 kg-os könnyített súlyával kevésbé fáradtságos a fűnyíró irányítása.

6 LE-s teljesítményű (212 cm³, 3,6 l), 4 ütemű, OHV benzinmotorral szerelve.

Munkaszélessége: 40 cm.

A munkamélység egyetlen kézmozdulattal állítható be, a 6 fokozat egyikére (5-15 mm). Fontos, hogy a kések talajlazításkor éppen hogy megérintsék a talajt, hogy ne használódjanak el túl gyorsan, és ne sértsék meg a fűgyökereket.

Két funkció: talajlazítás és szellőztetés. A talajlazító kés a fű elhalt gyökereit távolítja el, a másik a szellőztető kés a fű tetejéről távolítja el a mohás filcréteget. A késrendszer 18 db tartós, többpengés acélkésből áll és golyóscsapágyazott.

Ergonomikus, puha markolatával kényelmes használatot eredményez a kertben. A tolókar magassága igény szerint állítható.

Az acél ház megvédi a késházat a külső sérülésektől.

175 mm átmérőjű, zárt csapágyas, gumírozott mintázatú kerekek a sima mozgáshoz elakadás nélkül.

Az összehajtható tolószárnak köszönhetően helytakarékosan tárolható.

Tartozékok:

talajlazító kés (18 kés)

gyepszellőztető henger

gyűjtőtartály (45 l)

Tudta?

A gyepszellőztető különösen a szezon előtt és után segít fenntartani a gyep egészséges és friss megjelenését. Megszabadítja a füvet a felesleges elhalt maradványoktól, a száraz fűtől és más gyomnövényektől, amelyek nehezítik a gyep rendszeres nyírását ezáltal a megfelelő levegőzést, a víz és tápanyagok bejutását a talajba. Használata különösen ajánlott tavasszal, hogy a kimerítő tél után gyorsan magához térjen és a fű növekedni kezdjen, illetve ősszel, amikor éppen ellenkezőleg, a növekedés véget ér.

Kapcsolat:

info@mazligepkolcsonzo.hu
facebook.com/mazligepkolcsonzo

+36 70 772 8059

+36 70 618 4555

 

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek 7:00 – 16:00

Szombat 7:00 – 12:00