Bérlési feltételek

Kölcsönzés feltételei:

A választott gép bérléséhez minden ügyfelünktől érvényes személyi igazolványt, valamint lakcímkártyát kérünk, melyeket a bérléskor lemásolunk. A bérleti szerződés megkötésével, bérlőink hozzájárulnak személyes adataik kezelésére és tárolására. 

A bérelni kívánt gépeket három típusú idő intervallumban lehet kölcsönözni. Teljes napra (24 óra), egész hétvégére (szombattól hétfőig), valamint 4 órás extra rövid időtartamra. Ezeken kívül lehetőség van egyéni megállapodás keretén belül tartós bérlésre, melynek részleteiről telefonos, illetve e-mailes elérhetőségeinken érdeklődhet. 

Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőségük! 

A kauciót kizárólag készpénzben tudjuk elfogadni!

Feltüntetett áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Minden bérléskor, a gép értékével arányos kauciót kérünk, melyet a kifogástalan állapotban visszahozott gépek átvételekor visszaadunk.

Gépeinket minden esetben tisztán adjuk ki, így a munka végeztével a gép takarítása elvárás részünkről. Amennyiben mégsem áll módjában a tisztítás, úgy a bérleti díjon felül további 1.500 Forintot számítunk fel. 

Gépeinket lefoglalhatják telefonon, valamint e-mailben is. Amennyiben a megadott időpontra nem érkezik érte, úgy fenntartjuk a jogot, hogy az adott gépet másnak bérbe adjuk.

A bérelt gépek bérleti időtartamának meghosszabbítását kizárólag személyesen kérhetik, az eredeti bérleti időre vonatkozó bérleti díj megfizetése után.

 

Házhozszállítás:

Kölcsönzőnkben lehetősége van házhozszállítással kérni gépeinket. Ez különösen a nagyobb tömegű, nehezebben mozgatható eszközök esetén lehet praktikus.

Házhozszállítást kizárólag előre egyeztetett időpontra lehet kérni.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, az üzletben való egyszeri személyes megjelenés, a szerződéses adatok felvételéhez.

Házhozszállítás díja:

Perbál, Tök, Zsámbék 2.000 Ft

Budajenő, Telki, Tinnye 2.500 Ft

Gyermely, Mány, Páty, Szomor 3.000 Ft

Egyéb eltérő távolságú helyszín esetén kérje ajánlatunkat.
Letölthető szerződés minta

Kapcsolat:

info@mazligepkolcsonzo.hu

+36 70 772 8059

+36 70 618 4555

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek 7:00 – 17:00

Szombat 7:00 – 12:00

 

Címünk:

Gépkölcsönző Tök 

2073 Tök Kis sor 11